НОВИНИ

Сторидж продуктите на TerraMaster вече се предлагат официално в България от ADSYS Понеделник, 28 Май 2018

-

Българскaтa компания ADSYS, която повече от 20 години успешно доставя ИТ решения, обяви ново партньорство с производителя на сторидж продукти TerraMaster. ADSYS става ексклузивен дистрибутор за страната и вече разполага с NAS и DAS модели на склад в София.

Гамата от предлагани модели на TerraMaster включва устройства с 2, 4 и 5 гнезда за дискове и покрива широк набор от потребности, включително споделяне на мултимедийни файлове и съвместен достъп до бизнес данни. Отличителна особеност на продуктите с марка TerraMaster е тяхната достъпна цена при гарантирано качество на изработка. Устройствата се отличават със здрава конструкция и алуминиев корпус, който улеснява охлаждането им. Те са базирани на процесори Intel, доказали качествата си в милиони потребителски продукти.

Така например моделът D2-310 - DAS сторидж от начално ниво с USB-C 3.1 порт - струва 339 лв. с ДДС.

Изключително изгодно предложение при NAS моделите е F4-220 с гнезда за 4 диска, двуядрен процесор Intel и 2 GB RAM, който струва 479 лв. с ДДС и може да съхранява внушителните 48 TB.

В горния сегмент на гамата е моделът D5-Thunderbolt3, който предлага 5 гнезда за устройства, директна съвместимост с Mac компютри, както и висока скорост на трансфер на данните, надхвърляща 1000 MB/s при четене и 850 MB/s при запис.

"С постоянното нарастване на обема на персонални мултимедийни файлове и бизнес данни всички се нуждаем от достъпни средства за съхраняване и споделяне на информация. Продуктите на TerraMaster, които вече предлагаме, са атрактивни със своята цена, добра изработка и надеждност. Те са подходящи за подсигуряване на нуждите от домашен мултимедиен сторидж или файлов сървър за малки работни групи. Очаквам те да станат много популярни на нашия пазар, където съотношението цена/възможности винаги е било определящ критерий за покупка," коментира Николай Вачев, управител на ADSYS.

Всеки от NAS моделите на TerraMaster се доставя с набор от безплатни приложения като например файлов мениджър, уеб и FTP сървър, torrent клиент, Plex Media Server и др. Техният брой постоянно се увеличава, с което клиентите получават все повече възможности за използване на устройствата.

Гаранцията на продуктите е 24 месеца, а при закупуване на дискове към тях, клиентите се възползват от промоционални цени.